Aanbod

Bouwen

Of je nu een lokale handelaar of freelancer bent, een vrij beroep uitoefent of vrijwilligerswerk doet voor een vereniging, je hebt een website nodig voor je activiteit. Consumenten gaan immers online op zoek naar producten of diensten en daarbij wil je natuurlijk gevonden worden. Bovendien straal je meer betrouwbaarheid en professionaliteit uit als je over een website beschikt. Ik kom graag bij je langs om je te leren kennen en te luisteren wat voor jou de ideale website is. Ik gebruik WordPress, zodat je achteraf gemakkelijk zelf aanpassingen kan doen en de website kan aanvullen. Het is namelijk belangrijk dat je regelmatig voor nieuwe inhoud zorgt, zodat je bezoekers redenen hebben om terug te keren naar je website. Opleiding en handleiding hiervoor zijn in de prijs inbegrepen.

Onderhouden

Wanneer je website klaar is, moet hij – net als een auto – onderhouden worden. Zoals reeds eerder gezegd, komt er best regelmatig iets nieuws op je website. Maar minstens even belangrijk is het technische onderhoud van je website. Voor de veiligheid is het essentieel om steeds met de nieuwste versie van de software te werken, zodat hackers minder kans krijgen. Gebeurt er toch iets met je website, dan is het noodzakelijk om over een recente backup te beschikken. Met WordPress kan je dit vlot zelf doen, ook als je niet over technische kennis beschikt. Bovendien krijg je bij je website een handleiding op maat om de aanpassingen te kunnen doen. Wil je je tijd liever besteden aan je zaak en de inhoud van je website? Nonaweb neemt het onderhoud van je over, bekijk deĀ tarieven.

Hulplijn

Je maakt liever zelf je website? Prima! Misschien heb je daarbij toch wat vragen: is WordPress een goede keuze, hoe zit het met de hosting, hoe kan ik mijn website beschermen tegen spam, hoe zorg ik voor goede backups,… Je kan op Nonaweb beroep doen om je vragen te beantwoorden en je verder op weg te helpen. Dat gebeurt aan uurtarief.