Over Nonaweb

Ik ben Karin, de vrouw achter Nonaweb. Ruim twintig jaar geleden studeerde ik wiskunde-informatica en startte mijn loopbaan als ICT-opleider bij een bank. Later werd ik er verantwoordelijk voor beleidsinformatie buitenlands betalingsverkeer. Na de geboorte van onze kinderen, ging ik deeltijds aan de slag als leerkracht wiskunde.

Typisch aan mij is dat ik graag creĆ«er, organiseer en anderen help: cursussen, wiskunde olympiade, voedselteam Edegem, desserten,… Zo begon ik voor mijn hobby een foodblog en maakte voor het voedselteam een website. Verder werd ik als vrijwilliger een tijdje mentor bij de opleiding “Build a website in a weekend” van Coursera. Activiteiten waarin ik me helemaal kan uitleven, dat smaakte naar meer!

Daarom startte ik in 2018 als freelancer in bijberoep met Nonaweb. Op deze manier kan ik jou – lokale ondernemer, freelancer, uitoefenaar van een vrij beroep, vereniging, particulier – helpen met je digitaal verhaal en zorgen voor een betaalbare website waarmee je zelf aan de slag kan.

In schooljaar 2020 – 2021 neem ik even een leerkracht-pauze om mezelf extra bij te scholen en Nonaweb verder uit te bouwen. Een uitbreiding van mijn aanbod mag je in 2021 verwachten!

Ik koos voor de naam Nonaweb en de negenhoek (nonagon) als symbool, omdat het getal negen in mijn achternaam voorkomt. Het verwijst zowel naar mezelf als naar mijn studies wiskunde en beroep als wiskundeleerkracht.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten, te luisteren naar je verhaal en je te helpen met je website!

Karin