Nonaweb. No-nonsense-websites.

Je eigen website! Een droom?

Kijk! Jij wil een website die gezien wordt. En gelezen natuurlijk, no-nonsense dus.
Jij bent iemand met een passie, een freelancer, ondernemer of drijvende kracht achter een vereniging of organisatie. Dan is het belangrijk om met beide voeten in de digitale wereld te gaan staan. Met een website die vertelt wat jij bedoelt.
Ik ben iemand met een hart voor informatica en voor helderheid: in mijn uitleg, mijn handleidingen en in de houvast die ik geef, zoveel of zo weinig als jij nodig hebt. Jij weet wat je wil, ik weet wat ik kan: jou de technische kant van je website uit handen nemen.

Jij droomt. Ik bouw.

Ik luister naar wat voor jou belangrijk is, naar waar jij je accenten wil. En dan gaan we bouwen. Jij aan je droom, ik aan jouw website in WordPress: professioneel, gebruiksvriendelijk én betaalbaar. Bouw jij je website liever zelf? Dan ben ik graag je hulplijn.
Maar daar houdt het niet op, nee daar begint het pas. Want je website mag dan wel degelijk zijn en overzichtelijk, hij moet ook up-to-date, goed beschermd en grondig onderhouden blijven. Ik leer je hoe je dat vlot zelf doet. Of heb je liever dat ik jouw back-up ben en maak? Dat kan ook!

Jij en ik, ieder vanuit onze sterkte. Samen bouwen wij jouw eigen plek op het wereldwijde web.

Laten we starten