Portfolio

Websites

Coming soon: een webshop op www.designed4you.be en… uw website?

nightjar

Een mooie uitbreiding van mijn portfolio en eentje die niet in het rijtje past: deze website bouwde ik niet met WordPress. Wel helemaal “from scratch” met HTML, CSS, JavaScript, PHP en SQL. Het was mijn “projet de fin de formation” van de opleiding die ik volgde bij 3W Academy. Behalve de fotogalerij is er ook een volledig administratie gedeelte om foto’s en gebruikers toe te voegen, aan te passen of te verwijderen. Geniet van de mooie foto’s op www.nightjar.be.

level600-ts

Een viertalige webshop die textiel artikelen verkoopt voor hotels en bed and breakfasts, maar ook particulieren kunnen er zeker hun gading vinden. Winkel op www.level600-ts.com.

renoneyt

Nood aan renovatie, herstelling aan uw woning, verbouwingswerken, isolatie, riolering of een steunbalk? Dan bent u bij Reno Neyt aan het juiste adres! Nonaweb maakte de website met overzicht van activiteiten en veel foto’s bij realisaties. Neem zeker een kijkje: www.renoneyt.be.

level600

level600 bed and breakfastEen viertalige website voor een Bed and Breakfast in de Oostkantons, mét de mogelijkheid om de beschikbaarheid op de website te bekijken en meteen te boeken. Een idee voor een volgende vakantie of weekendje weg? Ga snel naar www.level600.com!

warmteverzilverd

Gebaseerd op de website van warmteneteeklo.be, maakte Nonaweb samen met de medewerkers van warmteverzilverd deze website. Je vindt er alle informatie over het warmtenet van Agfa naar Minerve in Mortsel/Edegem. De projectmedewerkers zorgden zelf voor de inhoud op de website, Nonaweb nam het meer technische luik voor haar rekening. Dat kan ook en zo druk je de kosten voor je website. Lees alles over dit mooie project op www.warmteverzilverd.be.

viemavino

viemavino.beKleine authentieke wijngaarden van wijnbouwers met een groot hart. Bekijk het volledige aanbod op deze website met webshop, gemaakt door Nonaweb. Snuister in het aanbod, plaats je bestelling, lees het verhaal achter de domeinen en geniet: www.viemavino.be .

baget d’anvers

Een B2B sandwich delivery service, waarbij dankzij het gebruik van een bedrijfscode alle broodjes netjes samen geleverd worden bij je bedrijf. En dat terwijl alle werknemers wel individueel kunnen bestellen en betalen. Nonaweb maakte het mogelijk voor de mensen van Baget d’Anvers. Smakelijk! www.bagetdanvers.be

designed4you

Omdat niet alleen de zon mag stralen, maar ook jij! Op gewone dagen en bijzondere momenten. Voor een klein of een groter budget. Daarom liet Designed4You haar website helemaal vernieuwen door Nonaweb. Ga maar eens snuisteren tussen de fantasiejuwelen, juwelen in zilver&edelstaal of kies voor een juweel op maat: www.designed4you.be.

crazy4logistics

Word jij gek van logistiek? Zij zijn gek van logistiek! Dat blijkt uit de website die ze lieten bouwen door Nonaweb, met de Sint-Romboutstoren van Mechelen als rode draad: www.crazy4logistics.be.

walkthekat

B&B Aux Quatre Bonniers start in 2019 met Walk the Kat: wandelen in de mooie Vesdervallei. Uitgestippelde wandelingen, mooie overnachtingsplekjes, bagagevervoer… Droom mee van vakantie of een weekendje weg: www.walkthekat.be.

thermaccent

Website thermaccentTherm’ Accent, studie- en adviesbureau voor duurzaam energiegebruik in gebouwen, liet een nieuwe website bouwen door Nonaweb. Ze stellen hun bedrijf online voor, het accent uit het logo komt ook op verschillende plaatsen in de website terug. Ontdek het zelf: www.thermaccent.be.

90pluspellets

Een website hoeft niet altijd even uitgebreid te zijn, soms wil je gewoon online presence van een product. Zo maakte ik voor Ecopower een website voor een nieuw pelletmerk. De website bestaat uit slechts twee pagina’s – een Nederlandstalige en een Franstalige – met daarop technische specificaties en contactinformatie. De tabel is ook op een smartphone leesbaar. Verwarm je op www.90pluspellets.be.

warmteneteeklo

Eeklo wil starten met een warmtenet, samen met Ecopower en Veolia. De website biedt informatie aan geïnteresseerden, het warmtenet kan er immers maar komen als er voldoende belangstelling is. Belangrijk was het daarom om de nieuwsbrief in de kijker te zetten. Ook nieuwsgierig? Kijk op www.warmteneteeklo.be.

artsmart

Art works! Het motto van Artsmart dat kunst aanbiedt aan vennootschappen via leasing. De kern van deze website is de portfolio met kunstwerken, die je zowel kan bekijken door te starten van een kunstenaar, als van een medium. Een portfolio leeft en heeft vaak aanpassingen nodig, de vraag was dan ook dat deze gemakkelijk te wijzigen zou zijn. De website is tweetalig, gebruikers kunnen kiezen voor Nederlands of Engels. Benieuwd? Kijk op www.artsmart.be.

sailability

Sailability Vlaanderen is een vzw die mensen met een beperking de mogelijkheid biedt om te zeilen. Ze hadden voor het begin van het zeilseizoen een website nodig met kalender en de mogelijkheid om in te schrijven voor de verschillende activiteiten. Bovendien moest de website achteraf door de vrijwilligers van de vereniging gemakkelijk de beheren zijn. Te bekijken: www.sailability.be.

dessertsandmore

Voor mijn eigen hobby, desserten maken, heb ik een foodblog gemaakt. Wanneer ik iets nieuw gemaakt heb, kan ik gemakkelijk een post met foto’s toevoegen. Het voordeel van WordPress, je kan gemakkelijk zelf artikels of foto’s toevoegen zonder veel technische kennis. Neem zeker een kijkje (en probeer een dessert!) : www.dessertsandmore.be.

 

 

Onderhoud

Nonaweb zorgt ook met plezier voor het onderhoud van websites die door anderen gemaakt werden. Updates, backups, zorgen voor veilige https, kleine vragen en wijzigingen,… Nonaweb doet dit onder andere voor volgende websites:

Onderhoud Nonaweb webdesign WordPress websites Antwerpen Edegem

www.bradom.be
www.cupico.be
www.nik-nak.eu
www.petitgrain.be
www.quatrebonniers.be
www.zonnewind.org