Kostprijs

De kostprijs van een website bestaat uit verschillende onderdelen. Enerzijds is er het bouwen van de website, anderzijds heb je een domeinnaam nodig en moet je website beschikbaar gesteld worden op het wereldwijde web. Hiervoor moet je jaarlijks betalen. Tot slot is onderhoud van je website noodzakelijk, zowel inhoudelijk als technisch. Nonaweb biedt je verschillende mogelijkheden aan, die je naar wens kan combineren. Tijdens een kennismakingsgesprek kunnen we samen bepalen wat je zelf wil en kan doen en wat je aan Nonaweb overlaat.

Elke website is anders, een algemene kostprijs meedelen is daarom moeilijk. Omdat Nonaweb transparantie en betrouwbaarheid belangrijk vindt, geef ik je hier een overzicht van richtprijzen. Je ontvangt altijd een offerte op maat voor jouw website.

Basiswebsite

vanaf €649

Nonaweb bouwt voor jou een website met alle noodzakelijke informatie om je bedrijf voor te stellen. Dit betekent een aantrekkelijke welkompagina en voorstelling van je diensten en/of je producten. Bovendien mag praktische informatie niet ontbreken: locatie, openingsuren en tarieven bijvoorbeeld. Communicatie met je klanten is ook belangrijk, dus een blogpagina en contactformulier horen er ook altijd bij, net als linken naar de sociale media.

Uiteraard zorg ik er ook voor dat je site er altijd mooi en leesbaar uitziet, of hij nu bekeken wordt op een laptop, tablet of smartphone.

Je site is ook beveiligd: Nonaweb zorgt ervoor dat hackers minder kans hebben je site aan te vallen en dat spam-berichten tegengehouden worden.

Verder zijn in deze prijs een handleiding én uitleg over het onderhoud van je website inbegrepen.

Technisch onderhoud

vanaf €169 per jaar

Nonaweb zorgt ervoor dat alle software updates tijdig gebeuren en er altijd recente backups beschikbaar zijn. Loopt er toch iets mis, dan zorgt Nonaweb voor het terugplaatsen van de backup.

Inhoudelijk onderhoud

vanaf €299 per jaar

Nonaweb zorgt voor alle dagdagelijkse inhoudelijke aanpassingen: nieuwsberichten, recente foto’s, nieuwe producten, aangepaste diensten,…

Technisch en inhoudelijk onderhoud in één pakket

vanaf €375 per jaar

Advies en extra’s

€50 per uur

 

Ik reken geen BTW aan wegens de “bijzondere vrijstellingsregeling kleine ondernemingen”.