In mijn blog-bericht van januari, schreef ik over goede voornemens. Goede voornemens maken is één ding, ze uitvoeren én volhouden iets anders. Wat betreft het up-to-date houden van software en het maken van backups, dat is veel meer dan een voornemen, dat is gewoon noodzakelijk! Voor alle websites in mijn beheer is dat dan ook in orde. Het is het schrijven van blog-berichten waar ik wat achterop hink…

Nonaweb heeft sinds het vorige bericht over de aangroei van de portfolio niet stil gezeten. De website www.90pluspellets.be kwam erbij, ik werk volop aan www.thermaccent.be en www.walkthekat.be én ik doe het onderhoud van www.quatrebonniers.be.

En daarbij werd ik meer en meer fan van het DIVI theme van Elegant Themes, dat ik nu voor elke nieuwe website gebruik. Het is heel modulair opgebouwd, zodat je zelf kan bepalen hoe je pagina er uit ziet. Je bent dus niet gebonden aan een bepaalde layout, die kies je gewoon zelf. Bovendien is het gebruiksvriendelijk, zodat klanten achteraf gemakkelijk zelf berichten kunnen toevoegen en kleine tekstaanpassingen kunnen doen.

Soms wil je natuurlijk toch iets doen dat niet meteen ingebouwd is, en zijn CSS aanvullingen nodig. Om het theme nog beter te leren kennen, schreef ik me in voor de online opleiding Transforming Divi with CSS & JQuery. Ik kijk ernaar uit om m’n extra kennis te kunnen gebruiken voor jullie websites!